Wandeltips:

Handig

Neem de mobiele telefoon mee!

Verkeer

Blijf zoveel mogelijk op de stoep lopen, indien het niet anders kan dan altijd links van de weg. Volg altijd de aanwijzingen op van de verkeersregelaars.

EHBO

Op start en finish is EHBO aanwezig, In noodgevallen zijn zij altijd te bereiken via de coördinator.

Routes

De routes vind u op onze website www.wijkverenigingpagnevaartoost.nl of de papieren versie ligt voor u klaar bij de start

Afval

Houd de routes en de omgeving schoon. Papier, blikjes e.d. niet op de grond gooien maar houd ze bij u totdat u een vuilnisbak of vuilniszak tegenkomt.

Aansprakelijkheid

Deelnemers lopen mee op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of schade.

Calamiteiten

Altijd via de coördinator algemeen. ( b.v. Politie, EHBO )

Bij onweer, bliksem en hevige regenval

Zoek een overdekte schuilplaats in woning of boerderij.

Ga niet onder een boom of lantaarnpaal staan, dat is gevaarlijk.

Indien u geen overdekte schuilplaats vindt, schuil dan in de berm in een greppel of lager gelegen gedeelte.

Ga niet liggen of knielen in de berm maar hurk of ga zitten met uw armen om uw benen gevouwen.

Als het onweer dichtbij komt, bel dan niet met uw telefoon, deze kan het onweer aantrekken als u de telefoon in de hand houdt.

Verwijder ijzer (grote kettingen of armbanden of rugzak met ijzeren frame) van uw lichaam.

Loop nooit met paraplu (geeft kramp en is gevaarlijk bij onweer).

Draag bij hevige regenval een katoenen hoofddeksel, kan afkoeling enigszins tegengaan.

Afmelden

Na elke wandeldag dient u zich steeds af te melden: het startbureau sluit om 21.30uur

Foto's en video's

De organisatie maakt foto's en die worden gepubliceerd op de internetsite www.wijkverenigingpagnevaartoost.nl

De organisatie wenst u prettige wandelavonden.