Koningsdag 2020

Beste leden,

Op maandag 27 april organiseren we van 9.00 tot 16.00 uur onze rommelmarkt op De Brink.

Heb jij nog spullen waar je niets meer mee doet? Die misschien al een hele tijd op zolder of in de schuur liggen te wachten tot …? Misschien kun je er nog iemand een plezier mee doen?

Let op er mogen geen eten en drink waren verkocht worden! ( we zullen hier streng op controleren.

Het eerste plaatsje is voor onze leden gratis! Wilt u er een tweede plaatsje bij dat kan voor slecht € 2,50  ( 1 plaatsje heeft een afmeting van 2 x 4 meter.)

De wijkvereniging zal er die dag met partytent staan waarin wij voor u koffie, thee en ranja zullen schenken. Ook zal er die dag een toilet voor u ter beschikking zijn,

En er is een springkussen voor de aller kleinsten.

opgeven kan vanaf 1 maart !

Want tot en met 15 maart a.s. kunnen onze leden zich met voorrang aanmelden en een plaatsje reserveren op De Brink. Niet-leden kunnen zich na deze datum aanmelden.

Inschrijven kan ALLEEN via  info@wijkverenigingpagnevaartoost.nl en daar kun je ook terecht voor meer informatie.